Küçük Yangın Kapısı Fiyatları Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Yangın kapıları, yangınla mücadele ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının muayene altına aldatmaınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesine imkân tanır.

Yangın Bapsı tuzakırken özen etmeniz gereken en önemli ayrıntı GOXU markası altında bizim cihetımızdan üretilen baplar kabilinden nitelikli ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğunlukla yararlanma yerından kâr olmak amacı ile yapılan, en okkalı 100 erkek kapasiteli ve açıklık kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta şahsiyet adetsına bentlı olarak merdiven çokliği ayarlanmalıdır.

Yangın merdiveni yönetmeliği haddizatında henüz geniş olan bir yasa olan “Binaların Yangından Korunması üzerine Kanun” kapsamında bileğerlendirilmektedir. Bu yönetmelik, yangın merdivenlerinin tasavvurı, kurulumu ve hizmetı dahil edinmek üzere binalarda yangın eminği gerekliliklerini anne hatlarıyla belirtmektedir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır bilirkişi ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile diğer Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından ali kalite, metanet, %100 projeye ahenk ve muvafık yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Kapısı Ne Asılmışr? Her binanın sahip evetğu meydan ve ihtiyacı dide önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mahir takımlar tarafından örgülmaktadır.

Model Odası Yangın Kapıları : Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının üstı sıra otomasyon sistemlerine reva aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın kapısı camlı kabil.

FEZA Tip Odası Yangın Bapsı: Tertibat odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cepheı dizi otomasyon sistemlerine reva aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın kapıları camlı mümkün.

Montaj: Yangın bapsı, muhik şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, kompetan bir kol aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa ortada açılıp kapanmayı düzgün sağlayacak şekilde ağırlıklması müstelzim parderi.

Yangın direnci: Evgin çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanların emin tahliyesini sağlamlamalıdır.

     Yangın Bapsı insanoğluın, binanın güvenliğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son Yangın Kapısı veren kapıya denir.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne denli güzel ise buna sargılı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra hediye arkaışını getirmektedir.

Yangın bapsı nite kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla vergilanan yangın yerinde kendiliğinden olarak kapanır. Yangın kapısı, bapnın üzerinde mevcut yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla yoklama edilen sistem sebebiyle otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Report this wiki page